Az Oszkár telekocsi rendszer már vállalati szinten is arat

Az Oszkár telekocsi rendszer már vállalati szinten is arat
Az Oszkár telekocsi rendszer már vállalati szinten is arat
A WebEye kollégái így szervezik mindennapi munkába járásukat.

A WebEye kollégái így szervezik mindennapi munkába járásukat.

A WebEye Telematics Group központi irodájának elköltözésével azonnali megoldást keresett munkavállalói munkába járásának támogatására. Olyat, amivel kellően hatékonyan szervezhetik meg tömegközlekedő és autós kollégáik közös bejárását, és ami kellően korszerű online platformot is biztosít számukra. Az Oszkár Telekocsival olyan partnerre talált a telematikai szolgáltató, aki hasonlóan nyitott az innovatív megoldásokra, sőt, az egyedi fejlesztésektől sem zárkózott el.

Két innovatív szemlélet találkozásából csak jó sülhetett ki. Így történt ez a WebEye Telematics Group és az Oszkár Telekocsi partnerré válásakor is. A fuvarszervezés támogatása ugyan nem volt ismeretlen terület a WebEye számára, hiszen a telematikai szolgáltató épp a szállítmányozó, fuvarozó iparág résztvevői számára biztosít magas minőségű közlekedésinformatikai megoldásokat immár tizenöt éve. A saját, „házon belüli” fuvarozás megszervezése viszont egy egészen új területet jelentett számára, amire megoldást kellett találnia.

A különböző lehetőségek feltérképezése során felmerült az Oszkár közösségi személyszállítási megoldása is, ami kezdetben még csak egy ígéretes lehetőségnek tűnt, később viszont befutóvá vált a cég munkavállalóinak napi szintű utaztatására. Az együttműködés révén WebEye Telematics Group vált az Oszkár első vállalati szintű ügyfelévé, a telekocsi rendszer pedig mára a vállalat mindennapjainak része lett.

A cégcsoport székhelyváltásával Budapestről a fóti agglomerációs körzetbe helyezte át központját, ahol mintegy százhatvan munkavállalót foglalkoztat. A költözéssel keletkezett földrajzi távolságot a munkavállalók lakhelye és az új iroda között a lehető legideálisabb közlekedési opcióval szerette volna áthidalni. Erre a telekocsi rendszert látta az egyik legkézenfekvőbb megoldásnak, az Oszkár Telekocsi pedig kész volt megoldással szolgálni ezen igényére.

Az Oszkár nyilvános webes telekocsi rendszerében egy saját belső csoport került kialakításra a WebEye számára, amely lehetővé teszi, hogy az autóval közlekedő kollégák felajánlhassák szabad helyeiket azon munkatársaiknak, akik velük megegyező időben és útvonalon szeretnének munkába, illetve hazafelé utazni. Ezen túlmenően az Oszkár csapata az egyéni igényeket is figyelembe vette, és több egyedi funkciót is fejlesztettek a vállalat számára.

Így például az Oszkár átrendezte a fuvarlista megjelenítését a WebEye kérésének megfelelően, illetve egységesített felhasználóneveket hozott létre, hogy a kollégák egyszerűbben azonosíthassák be sofőr kollégáikat. Emellett az Oszkár a meghirdetett fuvarok Outlook naptárba való integrálását is megoldotta, ezzel is gondolván azon munkavállalókra, akik a naptárjuk szerint szervezik az életüket. És most már a fuvarjaikat is.

A telekocsi rendszer nemcsak a tömegközlekedéssel szemben jelentett kényelmesebb utazási opciót a munkavállalóknak, hanem több egyéb előnnyel is szolgált a vállalat számára. Amellett hogy hatékonyan tudják menedzselni a kollégáik bejárását, a telekocsizás a közösségi élmény tekintetében is hatalmas ugrás volt; az együtt utazás igazi csapatkovácsoló erővel hatott. A statisztikák kimutatásai alapján az elmúlt három hónapban több, mint háromszázhatvan fuvar valósult meg a vállalatnál, ezek között rendszeresített utak és ad hoc fuvarok is voltak. Összességében tehát a WebEye Telematics Group munkavállalói továbbra is magas kihasználtsággal oszkároznak, és vallják, hogy együtt utazni a legjobb.

Oszkár – Az utitárs kereső

WebEye – Járműkövetés, Nyomkövetés, Flottakövetés

Az Oszkár telekocsi rendszer már vállalati szinten is arat

Ez is tetszhet