Álláskeresés okostelefonnal

Álláskeresés okostelefonnal

Álláskeresés okostelefonnalHa valaki az okostelefonra gondol, nem egyből az álláskeresés jut az eszébe, hanem más funkciók, vagy akár a telefon operációs rendszere.

A különböző mobil szolgáltató cégeknél már pár ezer forintokért is hozzájuthatunk ilyen készülékekhez. A legismertebb, és talán legjobb, android operációs rendszerrel ellátott telefonok segítségével könnyedén beléphetünk az internetre bárhol és bármikor.

Másik jó tulajdonsága ezeknek az androidos készülékeknek, hogy szinte már bármilyen alkalmazást telepíthetünk rá, amit a számítógépünkre is. Például itt vannak mindjárt a közösségi oldalak megtekintését elősegítő különböző böngészők is. Telepítésük után az álláskereső oldalakat, hirdetéseket böngészhetjük a telefonunk segítségével is, és ha találunk megfelelőt, akár azonnal el is indulhatunk egy interjúra, és köszönhetően a gyors ügyintézésnek, mindenkinél hamarabb oda is érhetünk.

Nagyon könnyedén, és gyorsan böngészhetünk az álláshirdetések között, és a legjobb az egészben, hogy ezt akár utazás, vagy vásárlás közben is megtehetjük. Olyan, kifejezetten álláskeresésre specializálódott alkalmazásokat is letölthetünk a mobiltelefonunkra, amelyek segítségével akár kiszűrhetjük a környékünkön lévő összes álláshirdetést is. Ezen kívül más szempontok alapján is kereshetünk, mint például nyelvtudás, képzettség. Sok esetben számos más szűrőt is előre beállíthatunk.

Általában a weboldalakon az önéletrajzunkat is feltölthetjük, vagy a levelező alkalmazások segítségével rögtön elküldhetjük a cégnek. A telefonunkon ezen kívül folyamatosan követhetjük az egyes blogokat is, amelyről szintén szerezhetünk álláshirdetéssel kapcsolatos információkat.

Ne feledjük, a munkáltató célja is, hogy a munkát keresők, találjanak is állást, így ők is igyekeznek könnyebbé tenni a kapcsolatfelvételt, melynek ma már a technika sem állhat az útjába.

Vélemény, hozzászólás?
Ez is tetszhet