Mi a humánerőforrás fejlesztés?

Humánerőforrás-fejlesztés

Humánerőforrás-fejlesztésA humánerőforrás fejlesztés segít az alkalmazottaknak a személyes és szervezői készségeit, tudását és képességeit fejleszteni. Olyan lehetőségeket rejt magában, mint a tréning alkalmazottaknak, karrier fejlesztés, teljesítmény kezelés és fejlesztés, mentorálás, kulcs alkalmazott meghatározás, oktatás támogatás és szervezet fejlesztés.

A humánerőforrás fejlesztés minden nézőpontjának középpontjában a lehető legjobb munkaerő fejlesztése áll, így a szervezet és az alkalmazottak elérhetik céljaikat.

A szervezeteknek sokféle lehetősége van az alkalmazottak fejlesztésére, mind a munkahelyen belül illetve kívül.

A humánerőforrás fejlesztés történhet hivatalos formában, akár egy tanteremben történő oktatás vagy egy főiskolai kurzus keretein belül. A humánerőforrás fejlesztés lehet közvetlen is, például egy menedzser által történő oktatás. A legjobb szervezetek hisznek a humánerőforrás fejlesztésben és a fent említetteket mind alkalmazzák.

0 Shares:
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez is tetszhet
A munkakeresés költségei
Tovább olvasom

A munkakeresés költségei

Míg egyesek azért keresnek munkát, mert elvesztették az előzőt, mások egy új irányba szeretnének lépni. Amikor munkát keresünk,…

Álláskeresés

Sokak szerint a megfelelő állás megkeresése majdnem ugyanannyira fontos, mint az állás elnyerése az interjún. Persze a döntő…