Out-of-office üzenetek: “Ha visszajövök, hívjatok Manyinak”

Out-of-office üzenetek: "Ha visszajövök, hívjatok Margitnak"

Out-of-office üzenetek: "Ha visszajövök, hívjatok Margitnak"

Dübörög a nyaralási szezon. Eljött az olykor bosszantónak ható automatikus out-of-office üzenetek ideje. Íme pár ötletes illetve ijesztő üzenet:

1. Azért kapod ezt az üzenetet, mert irodán kívül vagyok. Ha bent lennék, nagy valószínűséggel még ennyi választ sem kaptál volna.

2. Köszönöm hogy felkeresett, a kéréseket beérkezési sorrendben fogjuk feldolgozni. Ön a 352. helyen van most, tehát nagyjából 13 hét múlva fogunk tudni válaszolni.

3. Jelenleg házon kívül vagyok, és valószínűleg magamon kívül is. Kellemes munkahetet!

4. Jelenleg állásinterjún vagyok és csak akkor jövök vissza, ha nem vettek fel. Készülj fel a hangvételemre.

5. Helló! Átnézem amit írtál, kérjek a géped előtt ülve várd meg, amíg válaszolok.

6. Nem fogom tudni törölni az általad küldött olvasatlan leveleket augusztus 30.-áig. Kérlek legyél türelemmel, a leveleid érkezési sorrendben kerülnek törlésre.

7. A következő két hétben nem leszek elérhető bizonyos orvosi kezelések miatt. Ha visszajövök, hívjatok Manyinak, ne Istvánnak.

8. Jelenleg nem tartózkodom az irodában. Lesz nálam telefon, de nem adom meg a számát. Amennyiben kitalálod, természetesen felhívhatsz.

9. Köszönjük az e-mailt. A bankkártyájáról levontunk 1.500 Ft-ot az első 10 szóért, és további 400 Ft-ot szavanként.

10. Jelenleg nem vagyok elérhető, amennyiben sürgősen szüksége lenne segítségre, kérem írjon a Twitterre a #ZAVARODANYARALASOM taggel.

Vélemény, hozzászólás?
Ez is tetszhet

Karriercélok

A karriercélok fontos tényezői vagy mérföldkövei minden egyén életének, legyen az dolgozó ember, vagy munkakeresés fázisában lévő. A…