Milyen típusú munkát keressünk?

Milyen típusú munkát keressünk?Kevés üzlet tud úgy működni, hogy az adminisztratív támogatást mellőzni tudná. Manapság minden cégnek szüksége van egy olyan szakemberre, aki precízen elvégzi az adminisztrációt, mivel ennek a szerepe megváltozott az évek alatt. 2020-ra 10%-os emelkedést jósolnak az e szakmabeli hirdetéseket illetően. A munkalehetőség bármely területen adott, legyen az illető kampány menedzser és teljesítés elemző, adminisztratív asszisztens, recepciós, igazgatóhelyettes vagy adminisztratív asszisztens. A lista meglehetősen széles és most bővebb betekintést nyerhetsz.

A fő oka annak, hogy ez a terület ennyire fontos lett, az a tény, hogy attól eltekintve, milyen sikeres vagy kevésbé sikeres egy vállalat, a könyvelés minden évben esedékes. Valakinek meg kell birkóznia az adókkal, a statisztikákkal, a számolásokkal és szerencsére azok, akik erre a területre vannak szakosodva, nagyon kevesen vannak – főleg akik jól is csinálják. Látogass el egy pár kurzusra, hogy megértsd hogyan is működik ez az egész, és meglehetősen jó állásra tehetsz szert mint könyvelő, szenior portfólió könyvelő, kontrolling os,  vagy akár adminisztratív asszisztens. A jövőben ezek jól fizető állások lesznek, tartsd észben.

Az adott témában az ügyelő tisztviselőre is szükség van a szabályok, előírások, törvényi előírások betartására, betartatására. A tisztviselő biztosítja a céget afelől, hogy semmilyen törvénytelenség ne érje se személyek, se más cégek által. Ez a munkakör fontos eleme a cégnek a további fejlődés tekintetében.

Az igény a marketing területű szakmákra 2014-re jelentősen megnövekednek, ahogyan azt a statisztikusok említik. Ahhoz hogy megértsd mire is vonatkozik ez, kezdj el informálódni az alábbi szakmákról: stratégiai tervező, szenior média stratéga, kampány menedzser és teljesítés elemző, stratégia és analízis. Sok szerencsét kívánunk ahhoz, hogy megtaláld a neked legmegfelelőbb munkát!

Vélemény, hozzászólás?
Ez is tetszhet