Hét dolog, ami a munkahelyen abszolút tabu

Munkahelyi tabuÖsszegyűjtöttünk hét témát, ami nem feltétlenül munkahelyre való. Hogy miért írjuk le mégis? Mert sajnos vagyunk annyira figyelmetlenek embertársainkkal szemben, hogy bizony előfordulnak az alábbiak – akár akaratlanul is. Szóval ezek a tabuk:

Illatos gyertyák, füstölők, illatosítók

Ami az egyikünknek isteni illat, az a másikunknak csak fejfájást okoz. Tartogassuk inkább otthonra, egy hangulatos vacsorához. Más egy ilyen környezetből hazaérve a mosógépbe dobja a ruháit, hogy megszabaduljon az illattól.

Dúdolás és énekelgetés, dobolás

A legszelídebb, legbájosabb kolléganő is dúvad fúriává válik fél másodperc alatt. Ha nem félti az életét, kipróbálhatja, de jobb a békesség.

Szexi fotók

Hiába gondolja azt, hogy mindenki szereti a szépet. Inkább a garázs falát díszítse csodálatos mellű hölgyekkel. Az ellenállhatatlanul izmos félisten sem a legjobb képernyővédő egy munkahelyen.

Munkahelyi ünnepségek+alkohol

Nem arra találták ki a karácsonyi partit, hogy alkoholos befolyásoltság alatt végre megmondja a főnökének a véleményét. Ne reménykedjen, emlékezni fog rá. Ő szóról-szóra. Ön nem.

Kör e-mail véleménnyel

Kapott egy email-t az uncsi, okoskodó könyvelő macától, akinek donga lábai vannak, szalmaszínű haja és csábos, mint a vasorrú bába éjfélkor? Meg is írta ezt? Fogadjunk, hogy nem a „továbbküld”-re, hanem a „kör e-mail”-re kattintott. Nyertünk?

Fokhagyma és társai

Nem baj, ha valaki szereti a „jó kis hazait”, kellemes kolbászos zsömle reggelire, tízóraira pikáns szalonnás-hagymás szendvics, ebédre fokhagymaleves gyros tállal. Utána már csak a fogpiszkálás hiányzik. Kit zavarhat ez?

Pletyka

Jó, ha valaki jól értesült, még jobb, ha valaki segíti a kommunikációt a munkahelyen, de mindezt csak módjával. Minden cégnél van egy “pletykás banya”, ezt a posztot ne szerény személyünk töltse be.

Vélemény, hozzászólás?
Ez is tetszhet