Hogyan tudsz nyelvtudás nélkül is jól fizető külföldi munkát vállalni?

“Manapság már nem lehet nyelvtudás nélkül érvényesülni.”

Tapasztalatból állíthatjuk, hogy ez nem igaz. Cégünk olyan külföldi munkát kínál számodra, ahol nyelvismeret nélkül is jól tudsz keresni.

Hogyan lehetséges? Hogyan tudsz külföldön boldogulni és eleget keresni ahhoz, hogy még félre is tudj tenni? Segítségünkkel stabil munkahelyet és hosszú távú munkalehetőséget kapsz!

Hogyan indulj el?

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, hiszen a betonvas.eu segítségével nyelvtudás nélkül is érvényesülhetsz! Az németországi, valamint osztrák üzemekben magyar lesz a munkaadód és a munkatársaid, így nem fog problémát jelenteni a kommunikáció. Saját anyanyelveden magyarázzák el a feladatokat, a fizetésedet azonban euróban kapod!

Vannak olyan munkaerő közvetítő cégek, akik kihasználják azt, hogy nem beszélsz idegen nyelvet. Felszámolják a szervezés, a szállás és az utazás díját, amit levonnak a fizetésedből. Nálunk nincsen közvetítői díj, sem rejtett költségek, hiszen mi nem közvetítő cég vagyunk, hanem saját kollégáinkat toborozzuk! Mindent elintézünk helyetted és neked semmit sem kell érte fizetned!

Nyelvismeret nélkül jól keresni?!

Nem csak diplomával, két állással és saját magad kizsigerelésével szerezhetsz magasabb fizetést. Amennyiben mersz lépni és rövidebb vagy hosszabb időszakra külföldre költözni, akkor nyelvtudás, valamint felsőfokú végzettség nélkül is megkeresheted az itthoni középvezetők bérét!

Képzettségre nem lesz szükséged, csak jó állóképességre, szorgalomra, kitartásra és akaratra! Az általunk nyújtott lehetőség egy igazán férfias monoton munka, ami kemény és sok talpalással jár. Azonban havi egy hetes szabadság alkalmával kipihenheted a fáradalmakat.

A legjobb az együttműködésben

A munkaadód minden lényeges dolgot elintéz helyetted – mint a szállás és a munkaruha biztosítása, a rezsi fedezése, a mindennapos utazás és a kiutazásod megszervezése.

Ilyen körülmények között egyáltalán nem lesz szükséged az idegennyelv használatára. Mindezt pedig valóban ingyen megkapod, rejtett költségek nélkül!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, tudj meg többet: https://betonvas.eu/jelentkezes/

Vélemény, hozzászólás?
Ez is tetszhet